Antrekk

Jubileumst-skjorte fra Calvin Klein

Calvin Klein 40 år ❤

Denne uken har vi fått sååå mye fint inn fra Calvin Klein i alle våre butikker!! Blant annet kan vi nevne bikinier, t-skjorter, gensere, sandaler.. Så vanvittig mye vi ønsker oss! Sjekk gjerne ut alle nyhetene HER og HER. Calvin Klein feirer faktisk i disse dager 40-årsjubileum, og vi måtte selvfølgelig skaffe denne superfreshe jubileums-t-skjorten med grunnleggelsesåret printet på. Vi elsker Calvin Klein, og syns det er utrolig imponerende at de har vært et av verdens ledende merker i hele 40 år. Derfor er vi selvfølgelig med på feiringen, og bærer denne t-skjorten med et stort smil om munnen. Er ikke Ann-Kristin fin i den?!

Buksen og beltet er også fra Calvin Klein – er det rart det er et av våre favorittmerker? De lager jo bare ting vi ønsker oss, hihi. Et annet merke vi er veldig glad i (spesielt i disse dager) er QUAY, som lager verdens fineste solbriller. Disse sitter på nesen stort sett hele tiden vi er utendørs, og beskytter øynene våre fra den sterke solen. Pluss at de er suuperfine og setter prikken over i’en i et antrekk da! Det gjør forresten også øredobbene fra Caroline Svedbom som Ann-Kristin har på seg her. We love!

Superkult antrekk!!

1 9 7 8 ❤


T-skjorte: Calvin Klein Tamar, 600kr HER
Bukse: Calvin Klein Denim Mid Rise Skinny Ankle, 1600kr HER
Belte: Calvin Klein Skinny Waistbelt, 800kr HER
Øredobber: Caroline Svedbom, 1400kr
Solbriller: QUAY Gotta Run, 600kr
Sekk: Jim Rickey, 2800kr

Og helt til slutt, hvor søt er ikke denne sekken fra Jim Rickey? Ryggsekken har kommet inn i motebildet for fullt de siste årene, og vi elsker trenden. Det er jo så behagelig å gå med fremfor en tung skulderveske, og så er den jo så fin! Denne passer perfekt til ferien i sommer, eller rett og slett bare til hverdags.

Vi håper du lot deg inspirere av antrekket, og at du får en nydelig fredagskveld! Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar