Antrekk Featured

Anitas fine sommerantrekk

Nå er det lenge siden vår kjære, sprudlende og superfreshe Anita har vært på bloggen, så nå syns vi virkelig det var på tide med et lite antrekksinnlegg igjen? Vi utnyttet muligheten i går rett før ledermøte stod på menyen – antrekket hennes var jo så fint! Disse deilige buksene har blitt godt brukt i det siste. De er en drøm å gå i, mønsteret er sommerlig og fint, og det er jo bare så utrolig deilig med lette og luftige plagg nå som det er så varmt. En avslappet t-skjorte passer ypperlig til, og de vakre øredobbene fra Caroline Svedbom setter prikken over i’en! La deg inspirere?


Topp: Arnie Says Cruz, 600kr HER
Bukse: Twist & Tango Phillipa, 999kr HER
Solbriller: QUAY High & Dry, 600kr HER (sort)
Øredobber: Caroline Svedbom, 950kr
Sko: Toms, lignende 900kr HER
Veske: Jim Rickey, 3000kr

Øredobbene fra Caroline Svedom er bare så fine!! Disse finner du hos INFINITY Horisont..

Denne vesken fra Jim Rickey er bare helt perfekt til jobb og skole! Her får du plass til både laptop, dokumenter og annet du måtte trenge i løpet av dagen.. Vesken finner du også hos INFINITY Horisont!

Buksen finner du hos INFINITY Lagunen og INFINITY Galleriet, mens toppen kan du finne i alle tre butikkene? Dersom du likte printet på buksen, bør du forresten sjekke ut den matchende toppen som du finner HER, samt to forskjellige kjoler som du finner HER og HER. We love!!

Det blir ikke så lenge til du får se superduoen vår Wibeke & Anita her på bloggen igjen! Neste uke står nemlig en herlig dag på hytten på Os på menyen, og vi skal selvfølgelig knipse masse fine bilder. Vi gleder oss til å dele!

Ha en nydelig dag videre i solsteiken! Stor klem fra INFINITY-jentene?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Stem på oss som din byFavoritt HER og vær med i trekningen om et byGavekort til en verdi av 3000,-

Legg igjen en kommentar