Antrekk Featured

To måter å style blomsterkjolen på?

? ? ?

God morgen, kjære venner! I dag har vi en skikkelig fin dag planlagt her i INFINITY. Vi skal nemlig samle alle våre fine butikkledere samt Wibeke, Anita og vår sosiale medier-ansvarlige Cathrine!! Først på menyen står en aldri så liten photoshoot, før ledermøte og et godt måltid ute står på planen. Det er alltid så hyggelig å treffes, så denne dagen har vi gledet oss til lenge! Det skader ikke akkurat at det er meldt 30 grader i dag, hihi. Når det er så varmt og deilig som i dag, er det utrolig digg å bare slenge på seg en fin, sommerlig kjole før man løper ut døren. I dag vil vi gjerne vise dere en av favorittkjolene våre denne sesongen, og to måter du kan style den på!

Kjole fra MbyM, 1000kr HER

Først ut er en mer pyntet look med freshe, røde hæler. Med dette antrekket er Ann-Kristin klar for hvilken som helst sommerfest! Skoene kommer fra Samsøe Samsøe, og kan klikkes hjem HER til 1.699kr.

Lines fine antrekk kan du se mer av i dette blogginnlegget.

FOR noen fine butikkledere vi har!!

Dersom du likte dette printet like godt som det vi gjør, må du bare sjekke ut de matchende toppene. Vi har én med åpne skuldre som du finner HER, og en med med klassisk t-skjorte-snitt HER.

Så, til den andre måten å style denne kjolen på..

Denimjakke fra Maud, 2200kr | Sneakers fra Public Relations, 1700kr

Casual, kul og avslappet med denimjakke og sneakers! Med denne stylingen er Ann-Kristin klar til både hverdags, jobb og ikke minst årets sommerferie. Vi elsker hvordan de røde sneakersene virkelig setter prikken over i’en i antrekket! Denimjakken finner du forresten eksklusivt hos INFINITY Horisont, mens kjolen finner du i alle våre butikker.

Hvilken styling likte du best? Fortell oss i kommentarfeltet, og ha en nydelig dag! Stor klem fra INFINITY-jentene?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Stem på oss som din byFavoritt HER og vær med i trekningen om et byGavekort til en verdi av 3000,-

Legg igjen en kommentar