INFINITY Galleriet

Stem på oss til årets byFavoritt

Klarer vi å klatre opp til 1. plass??

Nå er det jammen ikke lenge igjen til avstemmingen til årets byFavoritt stenger. 1. juni er fristen, og i dagens innlegg vil vi gjerne minne om nettopp dét, i tilfelle noen av dere ikke har fått stemt ennå! Vi blir så uendelig glad hvis du vil legge igjen en stemme til oss, dersom du syns vi fortjener det, selvsagt!! Vi ligger nå på 2. plass, som er helt vanvittig i seg selv, men det hadde vært SÅ gøy å klare å klatre opp til 1. plass nå i sluttspurten.

Det er virkelig ikke bare-bare å være en lokal bedrift i klesbransjen, og det at vi nå har tre fantastiske butikker på Bergens beste kjøpesentre er noe vi er ubeskrivelig stolt over. Veldig mange aktører i vår bransje klarer rett og slett ikke å overleve, og selv om det definitivt har vært tøffe stunder hos oss også gjennom årene, har vi alltid klart å komme oss opp igjen ved hjelp av massevis av hardt arbeid og godt samhold i INFINITY-gjengen, i tillegg til masse støtte fra dere kunder. Nettopp derfor betyr denne prisen så mye for oss, og nettopp derfor synes vi at vi hadde fortjent å stikke av med seieren. For hva hadde vel Bergen vært uten alle fantastiske, små, lokale aktører?! Med Wibeke og Anita i spissen, alle dere herlige kunder og en nydelig bukett med INFINITY-jenter har det virkelig vært et eventyr uten like de siste årene, og vi gleder oss til maaange flere år med INFINITY, med dere kunder som alltid heier på oss og støtter oss, og hvem vet – kanskje prisen for årets byFavoritt? Det er opp til dere, og vi hadde satt uendelig stor pris på om du ville lagt igjen en stemme til oss HER. Alle som stemmer er forresten med i trekningen om et sentrumsgavekort på hele 3000kr, vi krysser fingrene for at premien går til en av våre fine kunder?

→ STEM PÅ OSS HER ←

I dette innlegget må vi bare legge ved noen bilder av vår splitter nye, fine butikk på Galleriet. Denne butikken er vi SÅ stolte av, og vi har jobbet vanvittig hardt for å klare å nå målet om å ha Bergens fineste butikk på kjøpesenteret som ligger midt i smørøyet.

Superkvinnene Wibeke og Anita som veeeldig gjerne ønsker seg din stemme, hihi!

❤ ❤ ❤

Er ikke butikken fin?!

Skjønne Tiril hos INFINITY Galleriet..

Butikksjef Anna som tar imot hver eneste kunde med et smil, og gir den beste hjelpen du kan ønske deg i en klesbutikk!

Vi må selvfølgelig også benytte anledningen til å si TUSEN TAKK til dere som allerede har stemt på oss. Vi fikk 2. plassen i fjor, og ligger på 2. plass nå, og det er det veldig mange stemmer som ligger bak. Vi er evig takknemlige!

Ha en nydelig kveld, alle sammen! Stor klem og masse kjærlighet fra INFINITY-jentene❤

Legg igjen en kommentar