Featured Konkurranse

Konkurranse | Vinn denne gule drømmen av en sommerkjole☀️

Solen stråler som aldri før, og det samme gjør humøret vårt for tiden!! Man kan vel ikke annet enn å bli GLAD av dette deilige været? Så godt humør er vi faktisk i, at vi har lyst til å dele ut denne nydelige sommerkjolen fra Untold Stories til en av våre herlige kunder☀ Er den ikke fin? Helt perfekt til sommeren✨

Kjolen fra Untold Stories har en verdi på 1300kr, og du kan finne den i nettbutikken vår HER ? Konkurransen finner sted på Instagram, og alt du trenger å gjøre er å:

1. Følge oss på @infinitybergen
2. Følge Untold Stories på @untoldstoriesno
3. Tipse to venner om konkurransen i kommentarfeltet
4. Fortelle oss hvilken størrelse du ønsker deg

☀ ☀ ☀

Masse lykke til alle sammen!! Og du? Nå er det ikke mange dagene igjen av stemmerunden til årets byFavoritt. Vi blir SÅ utrolig glade hvis du vil legge igjen en stemme til oss HER. Alle som stemmer er med i trekningen av et sentrumsgavekort til en verdi av 3000,-?

Vinneren annonseres neste fredag. Ha en nydelig helg!

Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar