Antrekk Featured

It’s all in the details

Bluse fra Pia Tjelta HER

I dag var en perfekt dag for en photoshoot?

Hei, kjære dere! Vi håper dere har hatt en nydelig dag i det deilige været Norge byr på for tiden.. Det er SÅ herlig!! I dag syns vi det var en perfekt dag for en photoshoot, så vår sosiale medier-ansvarlige Cathrine, og butikksjef hos INFINITY Galleriet Anna, pakket med seg massevis av fine nyheter og koste seg i finværet. Antrekk ble skiftet både i bilen og på gaten (hihi), og Cathrine knipset i vei som aldri før. Vi tror resultatet blir suuperfint, og vi GLEDER oss til å vise dere fremover her på bloggen. Det er blitt en liten tradisjon at vi deler en smakebit av resultatet samme dag som vi har knipset (egentlig bare fordi vi ikke klarer å vente med å vise dere bildene, hihi) – og i dag er intet unntak. Her får dere en titt på noen av de fine plaggene vi tok bilder av i dag. Men tro oss – det var MANGE flere!!

Holzweiler Hang-on hoodie i splitter ny farge! Finnes hos INFINITY Lagunen.

Nydelig sett fra Neo Noir. Du finner blusen HER og skjørtet HER.

Vakker bluse fra By Malina. Du finner den HER.

Knalltøft belte fra Twist & Tango. Du finner det HER.

Nydelig topp fra MbyM HER, og skjørt fra 2nd One HER.

Lekkert og sommerlig print fra Holzweiler..

Perfekte sommersko fra Toms HER.

Noe du fikk lyst på, kanskje? De siste dagene har vi jobbet på spreng for å oppdatere infinityshop.no med alle nyhetene, så vi anbefaler å ta en titt der. Den vil også bli oppdatert i dagene fremover, så her er det bare til å følge med! Titt gjerne også innom her på bloggen, vi gleeeder oss til å dele masse inspirerende innhold med dere.

Ha en fantastisk kveld, alle sammen! Stor klem fra INFINITY-jentene?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Stem på oss som din byFavoritt HER og vær med i trekningen om et byGavekort til en verdi av 3000,-

Legg igjen en kommentar