Antrekk

Red stripes

 ❤ ❤ ❤

Åh – for en sommerdrøm denne kjolen er!! Røde og hvite striper, en flatterende silhouett og en perfekt lengde gjør at vi har lagt vår elsk på denne godbiten fra MbyM. Med et par fine sandaler eller hæler (og et flagg i hånden) passer den perfekt til 17. mai, og med et par hvite sneakers passer den minst like godt til hverdags fremover! Vi har sagt det før og vi sier det igjen – vi elsker plagg som kan pyntes opp og ned, og brukes til utallige anledninger!

Ellers må vi bare dele en liten gladnyheten med dere i dag. Vi har nemlig klatret opp på 2. plass i kåringen om årets byFavoritt etter så mange av våre fantastiske kunder har stemt på oss! Tusen hjertelig takk alle sammen, vi er evig takknemlige. Dersom du ikke har fått stemt ennå kan du gjør det HER. Alle som stemmer er forresten med i trekningen om et sentrumsgavekort på hele 3000kr!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kjole: MbyM Anqeline Britta, 900kr HER

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Nå er det virkelig ikke lenge igjen til nasjonaldagen, og dersom du fortsatt ikke har funnet drømmeantrekket til den store dagen kan vi gledelig meddele at du finner denne fine kjolen i alle våre butikker!! I tillegg til en hel haug med andre fine alternativer, selvfølgelig?

Ha en nydelig kveld! Stor klem fra INFINITY-jentene❤

Legg igjen en kommentar