Antrekk Featured

Tre fine frøkner i flotte kjoler

VI ❤ KJOLESESONGEN

Hei kjære, gode lesere og kunder! Vi håper dere har hatt en fantastisk helg i finværet her i Bergen, eller hvor du enn måtte befinne deg. Nå er virkelig både sommeren og kjolesesongen her for fullt, og det gjør oss så glade!! Vi vil gjerne avslutte uken med et smell – nemlig ved å dele hele tre nydelige antrekk du kan la deg inspirere av her på bloggen! Vi får rett og slett bare lyst til å hoppe i finstasen og pynte oss av å se på disse bildene. Alle kjolene finner du i butikkene våre nå – perfekt til 17. mai!

??❤✨

Gul, mørkeblå eller rosa – hvilken er din favoritt??

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

L I N E  ☀?

Kjole: Holzweiler Veline, 1800,-

Lines gule drøm av en kjole er jo bare helt perfekt til sommeren! I denne stråler du om kapp med solen. Helt perfekt til både 17. mai, bryllup, dåp og andre fine anledninger! Denne kjolen finner du hos INFINITY Lagunen og INFINITY Horisont.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

A N N – K R I S T I N ✨

Kjole: By Malina Marissa, 2700,-
Øredobber: Caroline Svedbom 1400,-
Armbånd: Caroline Svedbom 750,-
Ring: Caroline Svedbom 650,-
Sko: Front Society 1500,-
Clutch: Maud 1299,- HER

Vi elsker Ann-Kristins nydelige kjole fra By Malina!! Denne passer like godt til sommerfesten som den gjør til julebordet senere i år. En kjole du kan bruke hele året og til utallige forskjellige anledninger, med andre ord! Denne herligheten finner du også i hvit HER. Denne kjolen finner du i alle våre butikker.

Superlekkert med gult tilbehør til den mørkeblå kjolen!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

A N N A  ?

Kjole: Dry Lake Angelina Dress, 1200,-
Sko: Front Society, 1500kr HER
Veske: Jim Rickey

Annas yndige og vakre blondekjole er jo bare så fin. Vi liker spesielt godt detaljen på ermene – det gjør kjolen skikkelig unik! Denne finner du hos INFINITY Lagunen og INFINITY Galleriet.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Vi håper du fant masse inspirasjon i dagens blogginnlegg – det gjorde i alle fall vi! Hihi. Dersom du har et ledig øyeblikk i løpet av søndagskvelden hadde vi blitt SÅ glade om du vil legge igjen en liten stemme til oss i kåringen av årets byFavoritt HER. Alle som stemmer er med i trekningen om et byGavekort til en verdi av hele 3000kr!! Nå er det ikke lenge til avstemningen stenger, så vi krysser fingrene for at vi har din stemme! Ha en fantastisk kveld, alle sammen. Stor klem fra INFINITY-jentene?

  • Svar
    Grethe Karin Olsen
    14. mai 2018 at 00:21

    Mye flott hos dere ?

  • Legg igjen en kommentar