Antrekk

Suit up

SUIT UP ❤

Vi er helt i hundre over denne lekre dressen som nettopp har ankommet INFINITY Galleriet!! Den er klassisk og elegant, men samtidig leken og trendy med snittet på buksene, og ikke minst den hvite stripen langs sidene. Slik vil vi gå kledd både på jobb og på fest fremover!! For deg som ikke er så glad i å gå med kjoler, er denne dressen også et ypperlig valg til 17. mai. Spesielt med en rød t-skjorte inni og hæler slik som Anna har stylet den!

Dressen oser av kvalitet, eleganse og styrke, og den er allerede blitt utrolig populær hos oss. Noen kjøper settet, mens noen kun går for blazeren, og andre for buksene. Det er det som er så fint med klassiske plagg som dette – de kan matches med ALT, og er like fine sammen som hver for seg!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Blazer: Hunkydory Marine Ophelia, 4000kr HER
Bukse: Hunkydory Marine Thelma Pants, 2000kr HER
Øredeobber: Caroline Svedbom Isadora, 1250kr HER (rosa)
T-skjorte: Maud Love Lives Here, 500kr HER
Sko: Front Society Suede Pumps, 1500kr HER

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Prikken over i’en i antrekket er selvsagt vakre øredeobber fra Caroline Svedbom. Disse finner du i rosa HER og i krystall HER.

Dersom du har tenkt deg ut på shopping i dag vil vi gjerne benytte anledningen til å ønske deg hjertelig velkommen til våre butikker på Lagunen, Galleriet og Horisont. Ha en fantastisk lørdag, alle sammen!

Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar