Antrekk

Nattåpent hos INFINITY Horisont

N A T T Å P E N T    I   M O R G E N 

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

I morgen er det klart for nattåpent på INFINITY Horisont, og vi smeller til med -20% på ALLE varer*? Rabatten gjelder hele dagen, og vi gleder oss masse til å ta deg i mot og vise deg alle de lekre nyhetene i butikken. I tillegg kjører vi -30 til -50% på en mengde varer!! Dette er en helt perfekt anledning til å sikre deg årets vår- og sommerantrekk og lekre festplagg til finere anledninger fremover til en ekstra fin pris! Kanskje du kan sikre deg årets 17. mai-antrekk til en ekstra fin pris? Vi har SÅ mange fine plagg i butikk nå, og vi hjelper gjerne til med å finne de perfekte plaggene til garderoben din. Her er noen av de lekre plaggene du kan sikre deg med -30 til -50%!!

* Rabatten gjelder ikke gjelder ikke Voluspa, Lakrids og Asfvlt

Vi gleder oss til å se deg!! Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar