Antrekk

Drømmekjoler fra By Malina

Er ikke disse kjolene bare helt NYDELIGE?! By Malina må være et av verdens beste merker når det kommer til fine kjoler, altså. Det svenske merket har så utrolig mye fint. Ikke rart kronprinsesse Victoria og prinsesse Madeleine til stadighet blir sett i vakre kreasjoner fra By Malina! Hos INFINITY-jentene er også merket høyt på favorittlisten – bare SE så fine Anna og Line er i hver sin drømmekjole fra By Malina!

Disse kjolene passer perfekt til både 17. mai og alt av kommende fine anledninger. Kjolene er like fine med lave sandaler som med høye hæler! Kanskje noe å ha på seg til årets sommerfest?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

A N N A  ?

Kjole: By Malina Marissa, 2700kr HER
Sko: Front Society Sort Suede Pumps, 1500kr HER
Øredobber: Caroline Svedbom Drop Earrings, 950kr
Armbånd: Caroline Svedbom Mini Drop Bracelet, 750kr
Ring: Caroline Svedbom Classic Drop Ring, 650kr

. . . . . . . . . . . .

Annas vakre kjole kan du klikke hjem HER, og du kan også sjekke den ut i mørkeblå HER. Vi elsker hvordan hun har spritet opp den hvite kjolen med fargerike detaljer i form av øredobber, armbånd og ring i en frisk rødfarge. Så fint!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

L I N E  ?

Kjole: By Malina Emily Hot Orchid, 2800kr HER
Sko: Front Society Nude Suede Pumps, 1500kr HER
Øredobber: Lily & Rose Alice, 600kr HER

. . . . . . . . . . . .

For en deilig farge!! Line stråler i denne rosa kreasjonen, og den havnet RETT på toppen av ønskelisten vår! Lite er så fint som en frisk farge til solbrun hud.. We love! Skoene de har på seg er forresten en drøm å gå i. Disse kan vi gå med en hel dag i butikken uten å få vondt i beina, så de tar vi gjerne på oss på 17. mai til tross for masse trasking. Verdens beste høye hæler!

Kjolene finner du i alle våre butikker, og på infinityshop.no! Følg med her på bloggen fremover, vi har nemlig såå mange fine kjoler å vise dere. Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar