Featured

En sniktitt på dagens festlige photoshoot

SMILE CAMERA ACTION ??

Hei og hopp fra solfylte Bergen! I dag har vi utnyttet finværet til det fulleste, og hatt en festlig fotorunde med våre tre fantastiske butikkledere; Anna fra INFINITY Galleriet, Ann-Kristin fra INFINITY Horisont og Line fra INFINITY Lagunen. Vi er så giret på å vise dere resultatet!! I dag deler vi en liten sniktitt på noen av antrekkene – resten av resultatet får du se her på bloggen fremover. Da vi satt sammen antrekk til dagens photoshoot hadde vi selvfølgelig 17. mai i tankene, så dersom du leter etter antrekk til den store dagen bør du la deg inspirere her! Kjolene Anna og Ann-Kristin har på seg på bildet over kommer forresten fra Saint Tropez, og de er helt perfekt til den store dagen. Du finner den blå HER, og den rosa finner du hos INFINITY Horisont og INFINITY Galleriet.

Vakre øredobber fra Caroline Svedbom og en lekker kjole fra Arnie Says som du finner HER.

Nydelig nytt print fra Samsøe Samsøe..

Sjekk den vakre buketten da!!

Vi elsker denne clutchen fra Maud..

Nydelige øredobber fra Lily & Rose..

..og enda en råfin clutch fra Maud! Denne finner du HER.

Åh, som jentene stråler i disse fine kjolene.. Ann-Kristins kjole kommer fra Holzweiler, og du finner den HER.

En av våre absolutte favorittkjoler til festsesongen! Fra By Malina, du finner den HER (kommer også i mørkeblått).

AK i en vakker drømmekjole fra Maud. Du finner den HER.

Oh so pretty.. Denne herligheten finner du HER.

Splitter ny kimono fra Maud!

Clutch fra Maud HER og kjole fra Arnie Says HER.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Nå er det bare til å titte seg innom her på bloggen hver dag fremover for å få den ultimate inspirasjonen til festsesongen. Vi gleder oss til å vise dere mer av resultatet! Ha en fantastisk kveld, alle sammen. Stor klem fra INFINITY-jentene?

 

Legg igjen en kommentar