Antrekk

Sommeren er på vei

? ? ?

Som vi regner med de fleste har fått med seg er altså SOMMEREN PÅ VEI!!! I morgen er det meldt knallvær, og vi forbereder morgendagens antrekk med denne florlette, luftige og fine blomstermønstrede blusen fra Saint Tropez. Er den ikke fin? Den passer perfekt til varme dager, og Sofie er jo bare SÅ fin i den! Den kommer også i sort som du finner HER. Hvis du vil sikre deg blusen allerede nå kan du også finne den hos INFINITY Galleriet – denne godbiten går fort!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Bluse: Saint Tropez, 399kr HER
Bukse: Dante6 Dolmann Crackle Suede, 5900kr HER
Sko: Front Society Amalfi, 1800kr

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Skoene er en stooor favoritt hos oss denne våren! Er de ikke lekre?!

Nå er det forresten ikke mange ukene igjen til avstemmingen til årets byFavoritt stenger!! Dersom du har et ledig øyeblikk i løpet av kvelden hadde vi blitt SÅ glade om du vil legge igjen en liten stemme til oss  HER. Alle som stemmer er med i trekningen om et byGavekort til en verdi av hele 3000kr!!

I morgen skal vi utnytte finværet, og ha en photoshoot med vakre kjoler til 17. mai, bryllup og andre finere anledninger som kommer fremover! Vi deler det første resultatet allerede i morgen ettermiddag, så husk å titte innom! Følg gjerne med på vår story på Instagram også – du finner oss under @infinitybergen.

Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar