INFINITY Galleriet

Anna om sin nye butikk – INFINITY Galleriet

Nå er det allerede gått en uke siden vi feiret åpningen av vår splitter nye butikk – INFINITY Galleriet!! For en herlig uke det har vært i en ny, inspirerende og knallfin butikk.. I dag har vi tatt oss en prat med butikkleder Anna for å finne ut hvordan det er å jobbe i den nye butikken, hva det aller beste med den nye butikken er, og ikke minst – hvilke merker vi MÅ sjekke ut denne våren!!

Nå har du vært butikkleder i verdens fineste butikk i en uke. Hvordan føles det??
– Det føles helt fantastisk! De nye lokalene er sååå inspirerende å jobbe i. Og de gode tilbakemeldingene fra våre herlige kunder, gir virkelig ekstra motivasjon til jobben.

Hvordan er den nye butikken i forhold til den gamle?
– Hvor skal man begynne?? Det nye lokalet er større, lysere, og ikke minst finere enn vårt gamle lokale. Misforstå meg rett, vi har kost oss masse i vårt lille, koselige lokale i hjørnet, men det nye lokalet lar virkelig klærne få skinne på en helt annen måte. For ikke å snakke om den deilige utsikten de herlige vinduene gir oss. Å lage en liten kaffekrok, med en herlig stol var virkelig førsteprioritet da vi flyttet inn i de nye lokalene! Dere må bare komme sjekke ut hvor koselig det er blitt.

Hvis du må nevne de tre beste tingene med den nye butikken, hva nevner du da?
– Den finfine innredningen, den gode plassen og selvfølgelig kosekroken bak ved vinduene ❤

Hvilke merker MÅ vi bare sjekke ut nå?
– Er det en ting som er deilig i klesbransjen, så er det når alle de herlige, lette kvalitetene og lyse fargene begynner å fylle opp butikken, etter en lang, mørk høst. Da er liksom alt så fristende! Skal jeg trekke frem noe, så må jeg nesten nevne MbyM, som virkelig har levert en mengde nydelige plagg denne sesongen. De har sterke farger, nydelige mønstre og supre snitt på alle klærne sine. Ellers må jeg nesten nevne S´well, som har levert geniale flasker i nyydelige farger og mønstre denne sesongen. I en tid hvor det fokuseres så sterkt på å kutte bruken av plast, syntes jeg det er fantastisk at S´well tilbyr et godt alternativ for plastflasker, som ikke bare ser fine ut, men også har supre egenskaper. Som at den holder drikke kaldt i 24 timer og varm i 12 timer.

Har du en hilsen til kundene våre – både de som feiret med oss og de som ennå ikke har fått sett butikken?
– Til dere som var med å feire oss, og som ellers har vært innom i vårt nye lokale; TUSEN TAKK! Takk for besøket, takk for støtte, og TUSEN TAKK for alle fine ord. Det gleder meg virkelig at dere tar dere tid til å gi oss tilbakemeldinger på vår nye butikk. En ting er jo at vi liker den selv, men det som virkelig betyr noe, er at dere, kundene våre, trives der! Det setter vi virkelig pris på at dere forteller oss ☺

Og til alle dere som ikke har vært innom enda – velkommen inn når dere har mulighet! Vårt største ønske er at kundene våre skal kose seg i butikken vår, og det håper jeg dere vil gjøre når dere kommer innom.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

G O O D I E B A G E N 

Her er forresten innholdet i goodiebagsene vi delte ut under åpningsfesten! Inspirerende lesestoff, verdens beste lakris, kule patches, deilig salatolje, rabattkoder, snoperier.. Mmm!! Tusen takk til Costume, Calvin Klein, Lakrids, Olivenlunden, Accessorize, FeetFirst og Libresse for nydelig innhold til goodiebagsene!

Hjertelig velkommen innom oss på Galleriet, Lagunen og Horisont! Stor klem fra INFINITY-jentene?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Stem på oss som din byFavoritt HER og vær med i trekningen om et byGavekort til en verdi av 3000,-

Legg igjen en kommentar