Featured INFINITY Galleriet

Bildedryss: Åpningsfest for INFINITY Galleriet

TUSEN TAKK❤

Hei og hopp, kjære dere! Dette innlegget må uten tvil startes med en stor TUSEN TAKK til alle våre fantastiske kunder. FOR en støtte vi har fått fra dere!! Som en lokal bedrift i Bergen, i en bransje som er knalltøff, er det å ha så herlige og lojale kunder det som gjør at INFINITY-eventyret faktisk er mulig. Det tenkte vi litt ekstra på i går, og det var en rørt, superstolt og GLAD gjeng som kunne feire den splitter nye butikken på Galleriet. Tusen takk for at dere alltid er heiagjengen vår, og for at dere gjør det hele mulig!!

Nå håper vi dere er klare for et realt bildedryss fra gårsdagen. Som dere kanskje ser er det én ting som gikk igjen – annet enn store smil, latter og glede.. Nemlig denne røde blazeren fra MbyM!! Som dere ser er den veldig populær hos oss, hihi, og det med god grunn. Den er knalltøff!! Du finner den i nettbutikken vår HER.

Skjønneste Sofie i en nydelig bluse fra By Malina!

To rådyktige, herlige og glade butikkeiere! WE LOVE YOU!!

Men la oss gå tilbake til morgenstunden i butikken! Dagen vår startet nemlig med at BIT Galleriet kom innom med det som uten tvil er verdens beste boller. Vi får helt vann i munnen bare av bildene! Dere som allerede har smakt de vet hva vi snakker om, og dere andre? Dere vet ikke hva dere går glipp av! Disse bollene anbefales til tusen.. Mmm!

Etter bollespising og en hel haug med glade kunder på shopping, kunne Anita sette frem nydelig sushi fra Sumo. Tusen hjertelig takk for at dere ville sponse oss med verdens beste sushi!! Sumo har resutauranter både i sentrum og i Laguneparken. Restaurantene er blant våre absolutte favoritter i Bergen!! Et perfekt sted for å gå ut og spise. Vi er også flittige brukere av takeaway-muligheten Sumo tilbyr, for når vi helst vil innta den deilige sushien hjemme i sofrakroken. NAM!!

Se på denne maten da.. Mmm!!

Etter en helt vanvittig dag med fullt trøkk hver eneste sekund, begynte det å nærme seg stengetid i butikken! Mozellen ble byttet ut med champagne, og vi var klare for å feire!

Denne gjengen, altså!! ❤

Hva vi ler av her vites ikke, men det må ha vært noe veldig morsomt, hihi!

Fine INFINITY Horisont-jentene kom selvfølgelig for å feire..

Det gjorde også vår kjære Bjørg og Wibekes skjønne svigermor!

Knallsuksessen var et faktum, og Wibeke og Anita var SÅ glade!!

For dere som ønsker å sikre dere den røde blazeren ser dere hvor den henger! Førstemann til mølla?

Fineste butikken..❤

Skjønne Margun og Henriette koste seg med noe godt i glasset!

Titti tittet også innom, hurra!

HVOR fresh er ikke Anja i matchende shorts, forresten?! Shortsen finner du HER!

Tiril erklærer herved dagsoppgjøret for tatt, og vi er klare for å feire videre på Jacob Aall!

Igjen – tusen hjertelig takk til alle som kom. Vi er evig takknemlige! Og takk til hele INFINITY-gjengen med Wibeke og Anita i spissen, for en helt fantastisk dag, og for den superlekre butikken.. Vi har Bergens fineste arbeidsplass, det er vi helt sikker på!

Stor klem fra INFINITY-jentene❤

Legg igjen en kommentar