Konkurranse

Vinn en UBER Elektra-jakke!!

ET MUST I REGNBYEN☔

Hei og hopp, alle sammen! Her i Bergen plasker regnet ned om dagen, så hva er vel ikke mer passende enn en konkurranse der du kan vinne verdens fineste regnjakke?!? Vi er SÅ glade for å kunne dele ut den nydelige Elektra-jakken fra Uber Function til en av våre herlige kunder. I dag var Cathrine og Line ute i pøsregnet for å knipse noen fine bilder av den! Hihi, så skjønn Line er på disse bildene. Denne gangen blir konkurransen kun kjørt på vår Instagram-profil, så dersom du vil være med i trekningen må du finne oss på @infinitybergen, og følge instruksene som står under konkurransebildet?

Ah, denne jakken er bare så FIN.. Det er den samme som vi viste dere i dette innlegget! Litt mer passende vær på disse bildene, hihi.

Jakken finner du hos INFINITY Lagunen, og prisen er 5000kr. Den finnes i to farger – her er den mørkeblå!

Er ikke jakken fin, dere?!? Vi ønsker alle som deltar masse lykke til i konkurransen! Vinneren trekkes og annonseres på Instagram fredag klokken 12.00. Men det skjer mye gøy før den tid også!! I morgen er det åpningsfest for INFINITY Galleriet – med -20% på alle varer (gjelder ikke Asfvlt), deilig servering, goodiebags, noe sprudlende i glasset, konkurranser med fantastiske premier og selvfølgelig knallgod stemning! Les mer og meld deg på eventet på Facebook HER. På torsdag er det nattåpent hos INFINITY Lagunen, og vi håper selvfølgelig vi ser deg både der og på Galleriet i morgen. Mer informasjon om nattåpent kommer!

Stor klem fra INFINITY-jentene♥

 • Svar
  Mai Berit Aam Skaarnes
  27. april 2018 at 18:43

  Jakken ser helt super ut spesielt her i Bergen

 • Svar
  Mai Berit Aam Skaarnes
  27. april 2018 at 18:43

  Jakken ser helt super ut, spesielt her i Bergen

 • Legg igjen en kommentar