Featured INFINITY Galleriet

VI ÅPNER NY BUTIKK PÅ GALLERIET

ENDELIG ER UKEN HER❣?

I dag er vi SÅÅ utrolig glade og stolte for å kunne fortelle dere at vi åpner en splitter ny og mye større butikk på Galleriet!! Dette har vi gledet oss til i hele år, og nå er det bare noen timer igjen til vi kan ønske dere velkommen i Bergens nyeste og fineste butikk. Allerede i morgen klokken 09.00 åpner vi nemlig dørene, og vi gleder oss SÅ mye til å vise dere. Vi er så utrolig fornøyde med butikken, og skikkelig, skikkelig stolt av den. I dette innlegget skal dere få en liten sniktitt!

Nevnte vi at vi har en helt nydelig utsikt rett ut mot Torgallmenningen?! Her skal vi ha kaffekrok, slik at dere kunder kan slappe litt av mellom slagene og kooose dere på shopping hos oss..

Vi elsker moselogoen vår!!

Så fresht, luftig og inspirerende.. Syns vi da!! Hihi..

Det er virkelig ikke bare bare å åpne en ny butikk på bare et par dager. INFINITY-jentene er i FULL sving for å gjøre butikken klar til åpning i morgen!! Her står Wibeke og Ann-Kristin og tar noen siste vurderinger..

..og Sofie steamer vakre plagg for harde livet, slik at det skal bli så fine som mulig til kundene våre!

Enda litt flere folk i sving..

Og enda litt flere snapshots..

Blir det ikke fint, dere?!? Og her er ikke engang butikken ferdig!! Vi skal dele flere bilder av den ferdige butikken i morgen, men vi håper selvsagt at du har lyst til å titte innom og se selv også. Vi befinner oss fortsatt i 2. etasje, like ved det gamle lokalet. Dersom du vil se enda flere smakebiter kan du sjekke ut vår Instagram-story! Du finner oss under @infinitybergen. I løpet av morgendagen vil vi også gjerne invitere deg til den store åpningsfesten neste uke!! Enn så lenge – hold av onsdag kveld. Vi håper du vil komme og feire dette nye INFINITY-eventyret med oss!!

Stor klem fra en stolt og kry INFINITY-gjeng♥️

Legg igjen en kommentar