Featured Nyheter

It’s all in the details

En liten sniktitt på vår siste photoshoot☀

Hei kjære dere, og god mandag! Vi håper dere har hatt en helt topp start på uken. Det har vi – vi holder nemlig på med noe veeeldig spennende om dagen!! Hva det er avslører vi om bare et par dager, og vi gleder oss SÅ mye til å dele alt med dere. Woho!!! I dag tenkte vi å dele en liten sniktitt på vår seneste photoshoot med dere. Butikkene er fulle av vårnyheter, og det er virkelig en FRYD å knipse bloggbilder om dagen!! Sofie, Karoline, Kristina og Cathrine hadde en nydelig dag ute i solsteiken mens minnekortet fylte seg opp med massevis av bilder som vi gleder oss til å dele med dere i tiden fremover. Husk at vi oppdaterer bloggen hver eneste dag, så her er det bare til å klikke seg inn dersom du ønsker litt inspirasjon til vårgarderoben.. Her kommer en liten sneak peek!

Bluse fra Maud HER

Sko fra Front Society

T-skjorte fra MbyM HER | Denimjakke fra Maud HER

Topp fra MbyM HER | Blazer fra MbyM HER

Kjole fra MbyM HER

Bukser fra 2nd One

T-skjorte fra Saint Tropez HER

Sko fra TOMS

Bluse fra Maud HER | Jeans fra Five Units

Veske fra By Malene Birger | Bukse fra Five Units

T-skjorte fra Arnie Says HER | Skjørt fra Neo Noir HER

Såå mye fint, eller hva?!? Følg med her på bloggen fremover for en bedre titt på alle de fine plaggene, eller besøk en av butikkene våre på Lagunen, Galleriet eller Horisont! Du er alltid hjertelig velkommen hos oss.

Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar