Antrekk

Travel series fra By Malene Birger

W e e k e n d   t r i p ✈

Hei kjære dere, og good søndag i solsteiken! Denne helgen har virkelig vært helt fantastisk her i Bergen, og i store deler av resten av landet også. Det er kanskje noen «uheldige» som valgte å reise vekk på helgetur akkurat denne helgen, og gikk glipp av knallværet? For det er nettopp det vi vil snakke om her på bloggen i dag – det perfekte bagasjevalget til helgeturer! Skal man bare vekk et par dager trenger man gjerne ikke allverdens bagasje. Aller helst klarer man seg med kun håndbagasje, og da er disse koffertene fra By Malene Birger midt i blinken!! De må være de fineste håndbagasjekoffertene vi noengang har sett. Det klassiske mønsteret pynter dem så fint opp, og sammen med de fine gull- og skinndetaljene ser de rett og slett skikkelig eksklusiv ut!

De er også utrolig praktiske. Inni koffertene får du en egen matchende veske som kan brukes som passmappe, sminkeveske eller clutch. Koffertene har også fire hjul, som gjør at du ikke trenger å dra de etter deg, du kan rett og slett bare trille den ved siden av deg! Disse koffertene er selvsagt ikke bare forbeholdt korte weekendturer. Ta de gjerne med på ferieturene dine uansett hvor langt du skal eller hvor lenge du skal være vekke! En god håndbagasjekoffert er gull å ha på lengre reiser også. Det er alltid en sjanse for at bagasje kan bli forsinket eller i verste fall forsvinne på lange reiser, så det å ta med seg sine dyrere eiendeler, i tillegg til litt toalettsaker og et ekstra antrekk i håndbagasjen er alltid lurt.

På bildene har Sofie den grå utgaven, men du finner den i brun i vår webshop HER. Vi har også akkurat fått den inn i en helt nydelig kremfarge som du finner hos INFINITY Lagunen!! Genseren på bildene kommer forresten fra Samsøe Samsøe, og den kan du klikke hjem HER til 1300kr.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

By Malene Birger Raniero Koffert i brun, 4500kr HER
By Malene Birger Grineeh veske i brun, 2200kr HER (den størrelsen Sofie har på bildene)
By Malene Birger Granolas veske i brun, 2500kr HER (litt større enn den Sofie har på bildene)
By Malene Birger Popsicle bag i brun, 3900kr HER

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Målene er forresten innafor håndbagasjemålene, med bredde på 36 cm, høyde på 47 cm, og dybde på 21 cm. Høyde på hjulene er 7 cm. Noe å unne seg til neste reise kanskje?♥

Ha en nydelig søndag videre! Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar