Antrekk

Vårens fineste yttertøy fra UBER

N E W   I N ?

Uber Elektra Coat, 5000,-

Hos INFINITY Lagunen har vi fått inn disse fantastiske vårjakkene fra det norske merket UBER. Dette er vårjakker som passer til temperaturer mellom 10°C og 25°C – med andre ord helt perfekte til norsk sommer, vår og høst. I disse kåpene møtes det aller nyeste innen teknologi med klassisk design!

Kåpene er vanntett opp til hele 20.000 mm, samtidig som at de beskytter godt mot vind. Stoffet puster, hettene er avtagbare og kåpene er superlette – de veier bare 280gram! Annas farge heter White Clay, og Lines farge heter Navy.

Vi elsker båndet i midjen! Dette gir oss en feminin og stilren silhouett, selv når regnet plasker ned. For oss som bor i regnbyen Bergen er dette gull!! Men kåpene er selvsagt like fine å bruke når det ikke regner. Det er det som er så fint med Uber – de lager jakker som funker uansett vær, og de har ikke det typiske regnjakkepreget!

UBER finner du eksklusivt hos INFINITY Lagunen. Hjertelig velkommen innom for en nærmere titt, eller for å sjekke ut de andre modellene vi har fra merket!

Stor klem fra INFINITY-jentene♥

 • Svar
  Jorunn
  13. april 2018 at 06:21

  Hvilken størrelse har dere på dere og hvordan er jakkene i størrelsen ?

  • Svar
   INFINITY
   13. april 2018 at 14:52

   Modellene har på seg størrelse small, og jakkene er helt normale i størrelsen 🙂

   Klem INFINITY-jentene

 • Svar
  Spennende tider & jakkenyheter fra UBER – Infinity
  18. april 2018 at 19:19

  […] jakkene fra UBER som akkurat har ankommet. Forrige uke viste vi dere den fine Elektra-modellen i dette innlegget, og i dag er det Hera-modellen sin tur til å skinne litt her på […]

 • Svar
  Vinn en UBER Elektra-jakke!! – Infinity
  24. april 2018 at 20:15

  […] denne jakken er bare så FIN.. Det er den samme som vi viste dere i dette innlegget! Litt mer passende vær på disse bildene, […]

 • Legg igjen en kommentar