Nyheter

Vårens nyheter: Sko & vesker

God søndag, herlige lesere! I dag vil vi gjerne dele noen av de fantastiske nyhetene vi har fått inn i kategoriene sko og vesker. Det er så mye fint å velge i at vi vet ikke hvor vi skal gjøre av oss!!! Vi har fått nyheter fra både nye merker og merker vi har hatt en stund, og i dette innlegget får du se noen av dem..

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

J I M   R I C K E Y ?

Det svenske merket Jim Rickey er helt uslåelig når det kommer til skinn og kvalitet! Her får du vesker som passer perfekt til hverdags, jobb og skole, og du får også fine mindre vesker som er topp til alt fra shopping og ferie til festligheter. Sjekk ut sko og vesker fra merket HER, eller besøk en av butikkene våre der du finner et enda større utvalg.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

P U B L I C   R E L A T I O N S ?

Dette merket er helt nytt hos oss, og vi kan ikke si annet enn WE LOVE!! Disse skoene er bare så vanvittig fine, og ikke minst er de gode å gå i. Disse herlighetene ligger på 1700kr, og finnes i blått, rødt, beige og grønt! Du finner disse skoene i alle våre butikker.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

C A L V I N   K L E I N ?

Ah, favoritten vår Calvin Klein.. De kan ikke bare undertøy, t-skjorter og gensere (som vi også elsker), de er nemlig helt RÅ på vesker!! Calvin Klein har stor variasjon i både størrelser og design på veskene, slik at du kan finne en veske som er perfekt tilpasset akkurat dine behov. Helt supre til jobb og skole, eller bare den perfekte hverdagsvesken som rommer det aller mest nødvendige! Klikk hjem Calvin Klein-vesker HER, eller besøk en av våre butikker.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

J I M   R I C K E Y   S K O ?

Jim Rickey er helt vanvittig populært hos oss, og de lager ikke bare vesker! De lager nemlig noen av tidenes fineste hverdagssko, og alle vi i INFINITY-gjengen er helt besatt. Vi elsker denne nye modellen i nydelig fløyel. Skoene koster 1600kr, og du finner de blant annet HER og i alle våre butikker.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

B Y    M A L E N E   B I R G E R ?

Klassikeren By Malene Birger♥ Disse veskene har vi vært store fans av siden de kom, og vi blir aldri lei!! By Malene Birger lager både vesker, kofferter og bager, i tillegg til sminkevesker, toalettmapper, mobildeksler – you name it. Her finner du ALT! Vi har akkurat fått inn årets nye farge – nemlig en nydelig kremfarge som du kan sjekke ut i nettbutikken vår HER. By Malene Birger finner du på infinityshop.no og hos INFINITY Lagunen.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 Vi håper dere lot dere inspirere av dette innlegget, og at dere vet hvor dere bør ta turen dersom dere ønsker å friske opp i sko- og veskesamlingen nå i vår! I tillegg må vi nevne at vi har fått inn bestselgerne Asfvlt – disse finner du i alle våre butikker og i nettbutikken HER! Ha en nydelig søndag videre alle sammen. Stor klem fra INFINITY-jentene♥

Legg igjen en kommentar