Featured

To vakre vårantrekk

? Antrekksinspirasjon til våren ?

Hei kjære dere, og god torsdag fra snøfylte Bergen!! Ikke vet vi hva værgudene driver på med om dagen, men vi ønsker oss gjerne samme vær som vi hadde den dagen vi tok disse bildene, IKKE å våkne opp til 20cm nysnø i dag tidlig.. Vi er nemlig SÅÅ klare for vår nå!! Spesielt når vi ser på disse bildene, og henter antrekksinspirasjon fra alltid like velkledde Ann-Kristin og Line. Toppen til AK er bare et must i vårgarderoben. Det å vise hud med bare skuldre er så elegant, klassisk og fint! Vi elsker også skjorten til Line – spesielt den lille rosedetaljen foran på lommen. Vi håper du henter like mye inspirasjon av disse antrekkene som vi gjør!

A N N – K R I S T I N ?

Fine, blide solstrålen Ann-Kristin.. Vi elsker antrekket!! Buksen fra Calvin Klein passer perfekt med denne toppen. Denne buksen passer jo faktisk til ALT, og er gull å ha i garderoben..

Antrekksdetaljer
Bluse: Arnie Says Aura Seersucker, 1600kr HER
Bukse: Calvin Klein Mid Rise Skinny Ankle, 1600kr HER
Øredobber: Lily & Rose, 360kr
Sko: Public Relations, 1700,-

L I N E ?

Antrekksdetaljer
Skjorte: Samsøe Samsøe Joris, 900,- HER
Skjørt: MbyM Glowing Leather Skirt, 2000kr HER
Genser: By Malene Birger Lamma Knit 2300,-
Sko: Jim RickeyCloud Fat Velvet, 1600kr HER
Øredobber: Lily & Rose, 600kr

Fine Line! Vi elsker kombinasjonen av en preppy skjorte sammen med et røft skinnskjørt, så kult!! Genseren hennes finnes forresten også i rødt – denne finner du hos INFINITY Lagunen.

Vi ønsker deg en nydelig torsdagskveld! Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar