Featured

Classic & cool

Hei kjære dere, og god tirsdagskveld! Her i INFINITY er det full rulle for tiden. Hos INFINITY Horisont har vi Horisontale dager denne uken – sjekk ut alle dagstilbudene du kan benytte av deg i dette innlegget. Ellers kommer det lekre nyheter til butikkene våre stort sett hver eneste dag for tiden – og helledussen så mye fint vi har fått bare den siste uken!! Dersom du er på utkikk etter nye sko til våren bør du absolutt titte innom en av våre butikker – sko er nemlig noe av det det har kommet mest av. Vi gleder oss til å knipse bilder av alle de fine nyhetene og vise dere senere i uken!

Men først vil vi gjerne gi denne superfine skjorten fra Hunkydory den oppmerksomheten den fortjener. Er den ikke fin? En klassisk hvit skjorte med rålekre detaljer! Vi elsker den blå «liningen» i front, sitatet på siden og ikke minst stjernene på armen (se detaljbilde lenger nede i innlegget). Sammen med komfortable, fine og stretchy jeans fra Calvin Klein, samt et kult belte fra samme merke, får Annas tirsdagsantrekk 10 poeng fra oss!

Skjorte: Hunkydory Rhys, 1800kr HER
Belte: Calvin Klein Skinny Waistbelt, 800kr HER
Bukse: Calvin Klein Sculpted Skinny Stretch, 1400kr HER
Veske: Calvin Klein Statement Shopper, 3600kr HER

Vi håper du lot deg inspirere av dette antrekket. Skjorten finner du hos INFINITY Galleriet! Buksen og vesken finner du i alle våre butikker. Hjertelig velkommen innom!

Stor klem fra INFINITY-jentene♥

Legg igjen en kommentar