Eventer

Horisontale dager hos INFINITY Horisont

Hei kjære dere, og god mandag! I dag er ingen vanlig mandag hos INFINITY Horisont. Her smelles nemlig Horisontale dager i gang, og vi kjører på med forskjellige knalltilbud hver dag hele uken!! I dag får du -20% på ALLE gensere (gjelder ikke Holzweiler) – inkludert nyheter!! Resten av tilbudene ser du også i dette tilbudet. Dette er en fantastisk mulighet til å fornye vårgarderoben til en ekstra fin pris!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Alle tilbudene gjelder selvfølgelig også nyheter – noe alle butikkene våre er fulle av for tiden. Hjertelig velkommen innom oss på INFINITY Horisont, og selvfølgelig på Galleriet og Lagunen også denne uken. Vi gleder oss til å se deg!

Stor klem fra INFINTY-jentene♥

* Tilbudene gjelder kun hos INFINITY Horisont

  • Svar
    Classic & cool – Infinity
    13. mars 2018 at 19:40

    […] har vi Horisontale dager denne uken – sjekk ut alle dagstilbudene du kan benytte av deg i dette innlegget. Ellers kommer det lekre nyheter til butikkene våre stort sett hver eneste dag for tiden […]

  • Legg igjen en kommentar