Antrekk

Verdens mykeste genser fra By Malene Birger

? ? ?

Er det én ting vi elsker, er det funksjonelle plagg som har mer enn bare ett bruksområde. Plagg som kan brukes til flere anledninger, og som du alltid kan hive på deg når du ikke helt vet hva du skal gå med! Denne nydelige genseren fra By Malene Birger er et klassisk eksempel på det. I dag styler Celine den til sitt avslappede søndagsantrekk sammen med denne fine og superdigge joggebuksen fra 2nd One. Til hverdags styler hun den gjerne med jeans, og hvis hun vil være litt mer pyntet er genseren superfin med en søt bluse under, og en røff skinnbukse! Genseren finner du hos INFINITY Lagunen, mens Miley-modellen fra 2nd One finner du i alle våre butikker.

Ellers må vi bare si TUSEN TAKK til alle dere som har stemt på oss til årets byFAVORITT. Vi ligger nå på 1. plass, og det betyr SÅ mye for oss at så mange har stemt. Det gir oss så mye glede og motivasjon at dere aner ikke! Stemmerunden er åpen helt til 1. juni, så dersom du ikke allerede har stemt blir vi kjempeglad hvis du vil gjøre det HER.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Genser: By Malene Birger Andoles, 2200kr HER
Bukse: 2nd One Miley Black Lace, 600,-

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ha en fantastisk søndag videre!

Stor klem fra INFINITY-jentene♥

Legg igjen en kommentar