Antrekk

Blomstrende lørdagsantrekk

? ? ?

God lørdagskveld, kjære dere! Disse bildene har vi gleedet oss til å dele med dere. Hvor smashing ser vel ikke INFINITY-jentene ut i noen av vårens hotteste nyheter fra Twist & Tango? Vi er helt forelsket, og syns disse antrekkene passet ypperlig til lørdagen. Celines skjønne kjole troner på toppen av ønskelisten, og det samme gjør Annas stilige bukser, og Karolines lekre topp. Sjekk forresten ut Annas antrekk da hun kombinerte toppen og buksen HER dersom du gikk glipp av det. Råflott – rett og slett!

Karolines antrekk
Twist and tango Hillary Blouse, 999,- HER

Annas antrekk
T-skjorte: CK, Tamar Trekking Green, 400,- HER
Bukse: Twist and tango, Phillipa Trousers, 999,- HER
Sko: Front Society, Suede Pumps, 1200,- HER

Celines antrekk
Twist and Tango Linda dress, 1199,-

Vi håper du lot deg inspirere av disse blomstrende lørdagsantrekkene! De fine plaggene finner du nå i alle våre butikker. Noe annet du også finner i alle våre butikker nå er Pia Tjelta sin splitter nye kolleksjon, og noen av godbitene har allerede kommet ut på nett HER! Bare et lite tips, ettersom disse garantert kommer til å ryke raskt. Ha en fantastisk lørdagskveld, alle sammen!

Stor klem fra INFINITY-jentene ♥

Legg igjen en kommentar