Nyheter

Dette ønsker vi oss i vår

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her / 8. her / 9. her
10. her / 11. her / 12. her / 13. her / 14. her / 15. her / 16. her

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Butikkene våre er fulle av nyheter i disse dager, og ønskelisten vokser hver eneste dag når nye lekre varer melder sin ankomst! I dag vil vi gjerne dele det som står på toppen av ønskelisten vår mot våren. Et deilig fargepalett med pastelltoner og blomstermønster, vakre print, klassiske snitt og ikke minst – litt bling bling. Er ikke de nye øreringene fra Lily & Rose bare superfine?! We love!! Vi gleder oss til å bruke de både til fest, og til hverdagsantrekk for å sette spissen på antrekket. Ellers bruker vi gjerne den lange, nydelige kjolen fra Holzweiler i finere anledninger som konfirmasjoner, bryllup og 17. mai, mens den fine bikinien fra By Malina uten tvil blir med i feriekofferten når den tid kommer. Hjertelig velkommen innom alle våre butikker for å snope litt godsaker til vårgarderoben!

Og du? Husk at du kan vinne et ByGavekort på hele 3000kr ved å stemme på oss HER!

Stor klem fra INFINITY-jentene ♥

Legg igjen en kommentar