Antrekk

Grønt er skjønt

Friske farger hører våren og sommeren til – og denne nye grønne skjønnheten fra Calvin Klein er en stor favoritt! Vi får bare ikke nok av den klassiske og ikoniske logoen til Calvin Klein, og det skader selvsagt heller ikke at plaggene er av høyeste kvalitet og komfort. Vi har såå mye fint inne fra merket nå, både avslappede og kule plagg, og stilrene og klassiske vesker! Du finner hele utvalget HER. Legg forresten spesielt merke til Annas belte, som også er blant årets nyheter fra Calvin Klein. Råkult!! Beltet finner du hos INFINITY Galleriet og INFINITY Lagunen, og t-skjorten i grønn finner du hos INFINITY Galleriet. Vi har den i hvit på Lagunen!

T-skjorte: Calvin Klein Tamar Trekking Green, 400,- HER
Bukse:Calvin Klein Sculped Skinny, 1400,- HER
Belte: Calvin Klein Skinny Waistbelt, 800,- HER

I dag vil vi i tillegg til å vise frem et lekkert antrekk, også be om en aldri så liten tjeneste. Bergen Sentrum har nemlig åpnet avstemningen til årets byFAVORITT, og vi har selvsagt såå lyst til å vinne! Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn HER og legge igjen en stemme til oss, så blir vi såå glade. Alle som stemmer er med i trekningen om et gavekort på hele 3000kr!!

Stor klem fra INFINITY-jentene ♥

Legg igjen en kommentar