Antrekk

Anna & Wibekes mandagsantrekk

Hei kjære dere, og hei mandag! Vi er klar til å kickstarte en ny uke ikledd lekre nyheter. Butikkene våre er smekkfulle av fantastiske plagg for tiden, og det gjør oss så glade! Titt gjerne innom en av butikkene våre på Lagunen, Galleriet og Horisont denne uken, så gleder vi oss til å hjelpe deg med å finne akkurat dine favoritter.

Det superfreshe merket Dante 6 finner du i alle våre butikker, og det er nettopp det Anna og Wibeke er kledd opp i her! Dante 6 lager klassiske, feminine og fine plagg i den ypperste kvalitet. Vi er spesielt helt forelsket i blusene de lager, slik som den Wibeke har på seg her! Hvorfor ikke hente inspirasjon fra disse fine antrekkene til uken?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Annas antrekk
Bluse: Dante 6 Philon Voile Crinkle Top, 1200,- HER
Cardigan: Dante 6 Eris Cardigan, 1800,- HER 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Wibekes antrekk
Bluse: Dante 6 Bia Blouse, 1500,- HER
Skjørt: Arnie Says Irvine Knit, 1800,- HER
Veske: By Malene Birger Gretha, 1800kr HER

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ha en fantastisk mandag videre alle sammen!

Stor klem fra INFINITY-jentene♥

Legg igjen en kommentar