Antrekk

Calvin 78

We ? Calvin Klein

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Åh, så mye fint vi har fått inn fra Calvin Klein!! Vi er såå glade for å ha dette ikoniske, klassiske og superpopulære merket i alle butikkene våre. Vårkolleksjonen er rett og slett bare helt RÅ! Du kan se alle nyhetene i nettbutikken vår HER.  I dag vil vi fjerne fremheve Karolines favoritt – nemlig denne knallfine t-skjorten med «Calvin 78»-trykk. Er den ikke kul? Sammen med et par jeans og sneakers har Karo et perfekt, avslappet og kult vårantrekk. Dersom du likte logoen bør du forresten sjekke ut genseren med samme logo i sort HER. Jeansen er også helt ny i butikk – er den ikke fin?

T-skjorte: Calvin Klein Tanya, 600kr HER
Jeans: Twist & Tango Julia Ankle Jeans Twisted Cut

Ellers håper vi at dere som bor i Bergen har hatt en kjempefin vinterferie, og at dere er klar for en ny uke! Det er i hvert fall vi i INFINITY – og vi flere oss til å både ta dere imot i butikkene våre, og til å inspirere dere her på bloggen i uken som kommer. Ha en flott søndagskveld!

Stor klem fra INFINITY-jentene♥

Legg igjen en kommentar