Nyheter

Årets fineste solbriller fra QUAY

✨ → SHOP QUAY HER ← ✨

Har dere sett en kulere samling med solbriller enn dette?!? Det har ihvertfall ikke vi! QUAY Australia er en storfavoritt blant alt fra internasjonale kjendiser til oss her i INFINITY. Kardashian-jentene blir stadig sett med solbriller fra QUAY på nesetippen – Kylie Jenner likte faktisk merket så godt at hun designet en egen kolleksjon for dem, som du selvfølgelig finner i alle våre INFINITY-butikker. Nå har årets nyheter begynt å ankomme, og en brillefin vår og sommer er sikret. Her er det bare til å komme innom, titte på de forskjellige modellene, prøve på, og finne akkurat din favoritt!

Det er ikke bare solbrillene som er fine – det er nemlig prisene også. De fleste ligger på 600kr!! Da kan man unne seg favorittparet med god samvittighet, noe som alltid er et stort pluss. Perfekt nå som solen endelig har begynt å titte frem i Bergen! Hjertelig velkommen alle våre butikker dersom du skal ut på shopping i dag, vi er åpen til 18.00!

Stor klem fra INFINITY-jentene♥

Legg igjen en kommentar