Antrekk

Vårnyheter fra By Malina

? ? ? ? ?

Ah, for noen DEILIGE farger!! Er dere ikke enig? Det superfeminine, luksuriøse og populære merket By Malina sin vårkolleksjon er rett og slett bare helt nydelig. Farger man blir glad av, feminine snitt, kvaliteter vi aldri har sett maken til.. Her snakker vi kvalitet på høyeste nivå, i tillegg til vakkert design og utførelse! Vi har fått inn såå mye fint fra merket, og to av de nye blusene ser du i dette innlegget. Superfine mønstre, og vi elsker trompetermene! Vi har fått inn matchende badetøy i samme mønster – både badedrakter og bikinier. De finner du i nettbutikken HER.

. . . . . . . . . . . . . . . .

Karolines antrekk
Bluse: Rosey Blouse, Fiore silk, 2000,-
Genser: Samsøe Samsøe Cashmere Isna, 2500,-

. . . . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . .

Annas antrekk
Bluse: Rosey Blouse Cota silk, 2000,-

. . . . . . . . . . . . . . . .

By Malina finner du i alle våre butikker, og du er hjertelig velkommen innom for å ta en titt! Ha en fantastisk fredag alle sammen?

Stor klem fra INFINITY-jentene♥

Legg igjen en kommentar