Featured

Vakre og vårlige mandagsantrekk

God mandag, og god ny uke alle sammen! I dag smeller vi til med hele tre antrekk i dagens innlegg – vi må jo kickstarte uken her på bloggen også! Vi elsker jentene sine antrekk med flotte kåper, klassiske vesker og lekre topper. De ser både klassiske, kule og velkledde ut! En fin kåpe er helt supert å ha i garderoben nå som vi går mot vår og varmere temperaturer. Ønsker du en klassisk sort variant som går til alt, eller en sprekere kåpe i en frisk farge, slik som Anna sin? Vi har selvfølgelig begge deler – noe til enhver smak rett og slett. La deg inspirere av jentenes antrekk – kanskje du kan få noen ideer til egne antrekk til den kommende uken? Ha en fantastisk mandag, alle sammen!

Karolines antrekk
T-skjorte: CK Tanya CN, 600,-
Kåpe: MbyM, Edelina, farge: 880, 1000,-
Veske: CK NS Statement Shopper, 3600,- HER

Celines antrekk
Kåpe: MbyM Pumpkin Dorothy 1300,-
T-skjorte: Arnie Says, Sofia Lyocell, 600,- HER
Bukse: 5 Units, Angelie zip, Corn Glow, 1000,-
Veske: CK Contemporary Tote, 3000,-

Annas antrekk
Skjorte: Hunkydory, RHYS topp, 1800,-
Kåpe: MbyM, Edelina, farge: 480, 1000,-
Veske: CK Suave Crossbody, 1300,- HER

Stor klem fra INFINITY-jentene♥

Legg igjen en kommentar