Featured

Vårens fineste mønster

WE’RE   IN   LOVE

. . .

Er ikke dette mønsteret bare noe av det fineste dere har sett?! Vi er helt forelsket i disse nyhetene fra Twist & Tango, og vil gjeerne kopiere Annas lørdagsantrekk utover våren. Blusen og buksen ser helt nydelig ut både sammen og hver for seg. Med dette antrekket er Anna klar for fest, men bytter hun ut buksen med jeans? Da har hun det perfekte antrekket til jobb og skole! Bytter hun ut blusen med en kul t-skjorte har hun et perfekt, avslappet og kult antrekk til både hverdags og fest. Dette er rett og slett must-have-plagg, og vi har en følelse av at de kommer til å fly ut av butikkene så her gjelder det å være rask! La deg inspirere av bildene, og ha en fantastisk lørdag!

Bluse: Twist & Tango Hillary, 1000kr HER
Veske: Calvin Klein Suave Crossbody, 1300,-
Bukse: Twist & Tango Phillipa Trousers, 999,-
Sko: Front Society, Suede pumps, 1200,-

Stor klem fra INFINITY-jentene♥

  • Svar
    Blomstrende lørdagsantrekk – Infinity
    10. mars 2018 at 18:08

    […] og Karolines lekre topp. Sjekk forresten ut Annas antrekk da hun kombinerte toppen og buksen HER dersom du gikk glipp av det. Råflott – rett og […]

  • Legg igjen en kommentar