Featured

PIA TJELTA + INFINITY = ♥

I dag har vi noen fantastiske nyheter vi gjerne vil dele med dere her på bloggen!! Dere har kanskje allerede fått det med dere på vår Facebook og Instagram? Hvis ikke – vi er så utrolig glade for å kunne annonsere at vi får inn råflotte, dyktige og flinke PIA TJELTA sin splitter nye kleskolleksjon i alle våre butikker om kort tid! Plaggene hun har skapt er noe av det vakreste vi har sett på lenge.. Feminine snitt, bohemske vibber, fantastiske kvaliteter, og fokus på detaljer.. What’s not to love?! Vi er også kjempestore tilhengere av norsk mote, og vi heier på alle i vårt lille land som satser og skaper noe eget! I resten av innlegget vil vi rett og slett la kampanjebildene tale for seg. De er forresten tatt av flinke Julie Pike! La deg inspirere, og gled deg sammen med oss til de vakre plaggene ankommer i vår..

All foto: Julie Pike

Stor klem fra INFINITY-jentene

Legg igjen en kommentar