Featured

Verdens fineste koffert fra By Malene Birger

Ut på reisefot?✈

Hei kjære dere, og god fredag! Det er kanskje noen av dere som skal ut på weekendtur i dag? Fredag til søndag er typiske reisedager for en snartur til en annen by, og da trenger man gjerne ikke allverdens bagasje. Aller helst klarer man seg med kun håndbagasje, og det er nettopp det vi vil dele med dere i dag! Disse koffertene fra By Malene Birger må være de fineste håndbagasjekoffertene vi noengang har sett. Det klassiske mønsteret pynter dem så fint opp, og sammen med de fine gull- og skinndetaljene ser de rett og slett skikkelig eksklusiv ut!

De er også utrolig praktiske. Inni koffertene får du en egen matchende veske som kan brukes som passmappe, sminkeveske eller clutch. Koffertene har også fire hjul, som gjør at du ikke trenger å dra de etter deg, du kan rett og slett bare trille den ved siden av deg! Disse koffertene er selvsagt ikke bare forbeholdt korte weekendturer. Ta de gjerne med på ferieturene dine uansett hvor langt du skal eller hvor lenge du skal være vekke! En god håndbagasjekoffert er gull å ha på lengre reiser også. Det er alltid en sjanse for at bagasje kan bli forsinket eller i verste fall forsvinne på lange reiser, så det å ta med seg sine dyrere eiendeler, i tillegg til litt toalettsaker og et ekstra antrekk i håndbagasjen er alltid lurt.

By Malene Birger Raniero Koffert Grå, 4500kr

Denne lekre gråfargen er splitter ny denne sesongen! Er den ikke bare rålekker? By Malene Birger finner du eksklusivt hos INFINITY Lagunen, og vi har et par igjen av denne kofferten der. Vi har den også i brun, og den kan du finne i nettbutikken vår HER!

Vi har også denne nydelige varianten i sort og hvitt.. Denne er med på hver eneste tur hos både Siren og Cathrine i INFINITY-gjengen. WE LOVE!!

By Malene Birger Raniero Koffert Sort/Hvit, 4500kr HER

Denne kan du også klikke hjem fra nettbutikken! Målene er forresten innafor håndbagasjemålene, med bredde på 36 cm, høyde på 47 cm, og dybde på 21 cm. Høyde på hjulene er 7 cm. Noe å unne seg til neste reise kanskje?♥

Ha en fantastisk fredag alle sammen!

Stor klem fra INFINITY-jentene♥

Legg igjen en kommentar