Nyheter

Holzweiler Hang-on | 3 nye farger!!

Holzweiler did it again!! Er det bare oss, eller blir alt det norske supermerket tar i til gull? Populariteten til Hang on-genseren, altså denne deilige og fine collegegenseren med den klassiske kleshengerlogoen på, vil ingen ende ta. Nå har vi fått inn den bestselgende genseren i hele tre nye farger hos INFINITY Horisont og INFINITY Lagunen!! Over ser du den lysegule, som er helskjønn til våren..

Denne blå varianten er bare SÅ fresh!! Fargen «popper» skikkelig, og vi er helt forelsket i den.. Til slutt gjenstår den hvite, som har vært vanvittig populær hos oss de få dagene vi har hatt den inne! Prisen på gensrene er 1500,-.

Rålekre, ikke sant? Vi trenger vel ikke engang å si at det gjelder å være rask når det kommer til disse gensrene. Her er det virkelig førstemann til mølla!! De tidligere fargene har blitt utsolgt på få dager (noen også få timer!!), så dersom du vil sikre deg en er det bare til å komme seg til vår butikk enten på Lagunen eller Horisont. Og du? Følg med her på bloggen fremover – det venter nemlig en liten lansering fra Holzweiler senere i måneden også!

Stor klem fra INFINITY-jentene♥

 • Svar
  Irene Smith
  13. februar 2018 at 18:29

  Har de den hvite hos Høyer Bergen.

  • Svar
   cath
   14. februar 2018 at 15:11

   Det har vi dessverre ikke oversikt over 🙂

  Legg igjen en kommentar