Featured

Gratulerer med morsdagen

Hei kjære dere, og good søndag! Dagens innlegg vil vi selvfølgelig dedikere til alle dere FANTASTISKE mammaer der ute. Vi håper dere blir skjemt bort i dag, som dere alle fortjener. I anledning morsdagen må vi bare dele disse «mor og datter»-bildene av våre egne Anna og Anita fra i høst. Denne mor og datter-duoen er akkurat like råflinke, sprudlende, dyktige og smarte. Og ikke minst vakre!

«Å jobbe med sin mor fungerer utmerket for oss. Det er mulig resten av familien syntes det blir litt mye jobbsnakk i familiebesøk, men det tåler de vel ? Hun er i grunnen ganske flink både som sjef og som mor!» forteller Anna.

På spørsmål om hun ble inspirert til å gå inn i klesbransjen etter mamma Anita, forteller hun «Jeg begynte å jobbe for mamma allerede som 14 åring, så det meste jeg kan innenfor bransjen kommer vel fra henne. Med en far som også driver klesbutikker, er det vel rett å si at jeg har det i blodet. Om jeg ble inspirert av henne til å begynne? Både ja og nei. Jeg har alltid trivdes med dette arbeidet, som jo hun introduserte meg for – men fant ut at jeg ville prøve meg på noe annet først. Dette fungerte imidlertid dårlig, og etter kun ett år bestemte jeg meg for å gå i mors fotspor likevel ?»

V I N N E R N E ♥

Du har kanskje sett på Facebook og Instagram at vi deler ut himmelsk lakris fra Lakrids til to heldige vinnere i dag? De heldige mødrene er trukket, og vinnerne ble Mette Førde Sørsdal som vant lakris til sin bestevenninne Bente, og Lise Geniuss som vant til sin søster Kristin . Gratulerer så mye!!

Ha en nydelig søndag og morsdag videre alle sammen.

Stor klem fra INFINITY-jentene♥

Legg igjen en kommentar