Eventer

VELKOMMEN TIL VÅR NYE BLOGG

Woooho, endelig er den her!! Vår splitter nye blogg, med HELT nytt design!! Det er med stor glede og stolthet at vi kan invitere dere inn i dette nye universet av både inspirasjon på motefronten, og et innblikk i vår jobbhverdag i INFINITY. Vi håper at dere liker den nye bloggen like godt som vi gjør! Ta gjerne en titt på den fra en datamaskin neste gang du har en tilgjengelig, selv om vi alle stort sett sjekker alt fra mobilen i disse tider. Da får du nemlig fullt inntrykk av forandringene her på det lille moteuniverset som er bloggen vår! Dersom du har lyst til å ta en nærmere titt på innlegg, er det bare til å klikke seg inn på de. Da får du nemlig bildene opp i stort, deilig og inspirerende format. Vi er SÅÅ utrolig giret til å inspirere dere her på bloggen fremover, og vi er rett og slett så glad og kry over vår nye blogg at vi inviterer dere alle til storslått feiring i alle våre butikker i kveld!

Vi kjører full feiring av bloggrelanseringen fra klokken 18.00 til 21.00 på Lagunen, Galleriet og Horisont. Her får du -20% på en valgfri nyhet*, suuperfine priser på salget, lett servering og knallgod stemning! Vi trekker også hele TRE heldige vinnere som får med seg dette nydelige Holzweiler-skjerfet hjem. Du kan fortsatt delta i konkurransen – alt du trenger å gjøre er å følge @infinitybergen på Instagram!

Meld deg på eventen på Facebook HER! Du er hjertelig velkommen, og vi gleder oss til å se deg. Ta gjerne med deg mor, søster, bestemor og venninnegjengen! Klikk deg også gjerne gjennom noen av de nye innleggene våre under, og husk å titte innom for daglig inspirasjon på motefronten.

Stor klem fra INFINITY-jentene♥

* Gjelder ikke Holzweiler og UBER

Legg igjen en kommentar