Antrekk

Flower Power

MbyM Caldiz Dress, 900kr HER

Det virker kanskje lenge til nå som gradestokken er på minussiden, og gåsehuden melder sin ankomst så snart vi går ut av døren på tross av lag på lag med ull.. Men det slår aldri feil; PLUTSELIG er våren her før vi aner! Vi liker å være forberedt, og shopper mer enn gjerne kjoler til våren allerede nå. En stor favoritt blant nyhetene i butikk er denne nydelige blomsterkjolen fra MbyM! Det som er så fint med slike kjoler, er at de kan brukes hele året. Match den med en sort strømpebukse og støvletter, og du er klar for en dag på jobb, skole eller middagsselskap! Når temperaturene tillater det lar vi oss gjerne inspirere av Sofie sin styling. Vi elsker kontrasten mellom den feminine kjolen og de sporty sneakersene!

Dersom du falt like pladask for mønsteret som vi har gjort, bør du også sjekke ut blusen HER og toppen HER, selvfølgelig i samme mønster og stoff. Shop alle nyheter fra MbyM HER!

Stor klem fra INFINITY-jentene

Legg igjen en kommentar