Antrekk

Mandag i ett bilde

Insert coffee to begin 

Hei kjære dere, og good mandag!! Her i INFINITY har vi hatt en topp start på uken, og vi måtte fnise litt av bildet over. En perfekt illustrasjon på mandagsfølelsen, eller hva? Hihi! Neida, vi liker mandager, spesielt når det skjer så mye kjekt i butikkene våre som nå! Salget er i full gang (sjekk det ut på nett HER), og masse spennende er på planen fremover. I morgen setter Anita og Wibeke seg på flyet med kurs mot selveste Cape Town, og du får selvfølgelig ta del i reisen her på bloggen. Ellers er vi nå inne i den siste uken du kan stemme på din favorittbutikk til Lagunen Awards, og vi ønsker oss selvfølgelig veldig din stemme HER😍

Over til dagens antrekk!! Denne suuperdeilige og fine kåpen fra Neo Noir har vært Annas favoritt i hele høst, og nå finner du den på januarsalget med hele 30% rabatt!! Denne er jo også helt nydelig å ta med seg inn i vårsesongen på grunn av den vakre fargen, for who are we kidding – den norske våren er ikke akkurat særlig varm! En god kåpe er et must. Den kommer også i sort, du finner linker til begge fargene lenger nede i innlegget!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jakke: Neo Noir Daya solid faux fur, 1150kr HER (finnes også i sort HER)
Bukse: Dante 6 Dolmann cracle suede legging, før 5900kr, NÅ 4720kr HER
Bluse: Dante 6 Lazlin long blouse, 1200kr

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Råfin, ikke sant? Og selvfølgelig helt perfekt til våren. Da gjenstår det bare å ønske dere en nydelig mandagskveld videre – vi skrives i morgen!

Stor klem fra INFINITY-jentene


Stem på oss til Publikumsprisen ved Lagunen Awards HER

Besøk våre webshops
INFINITY · INFINITY Horisont