Antrekk

-50% på den ultimate dunjakken

JOTT Babylone, før 3700kr, NÅ 1850KR

Brr – for en kald vinter vi har her i Bergen i år!! Minusgradene melder stadig sin ankomst på gradestokken, og da er vi helt avhengige av å ha gode og varme plagg å pakke oss inn i. Hvem liker vel å fryse?!? I dag vil vi gjerne vise dere en av storfavorittene fra januarsalget, som er helt perfekt til både vinter, vår og høst. Kanskje til og med norsk sommer på sitt verste, hihi! Vi snakker selvfølgelig om denne vidunderlige dunjakken fra JOTT!! På Babylone-modellen som du ser på bildene har vi hele -50% nå!! Denne geniale jakken kan brukes på begge sider, så i denne har du to jakker i ett. Den glatte siden er vannavstøtende!! Jakken er fylt med 90% dun og 10% fjær, så i denne holder vi varmen hele året. I tillegg er hetten avtagbar! Førpris på denne herligheten er 3.700kr, men nå kan du skaffe deg den til kun 1.850kr!! Vi har den i burgunder som du ser over, og mørkeblå som du ser under. We love!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Resten av jakkene våre fra JOTT er også med på januarsalget – de er satt ned med -30%!! JOTT står forresten for Just Over The Top, og de lager noen av verdens beste jakker etter vår mening. Under ser du Vero-modellen, som er en superdeilig parkas med god lengde!

JOTT Vero, før 3100kr, NÅ 2170KR

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Denne består også av 90% dun og 10% fjær, og har avtagbar hette. Ellers er jakken lett som en fjær, vindtett og vannavstøtende! Den kan også pakkes sammen til en veldig liten størrelse, slik at du faktisk kan ha den med deg i vesken dersom du plutselig skulle begynne å fryse! Vero-modellen har vi i mørkeblå og grå, som du ser over og under

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Vi har også en kortere modell som heter Cloe, som kommer i flere fine farger. Her viser Anna deg den grønne og den mørkeblå – så lekre!

JOTT Cloe, før 2450kr, NÅ 1715KR

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Vi elsker den sporty look’en hun får – helt perfekt til både hverdags og til fjellet! På samme måte som resten av jakkene er denne vindtett, vannavstøtende og kan pakkes sammen i en liten pose som følger med. Førpris på denne deilige jakken er 2.450kr, og nå kan du få den til kun 1.715kr!!

Jakkene finner du hos INFINITY Galleriet og INFINITY Horisont! Hjertelig velkommen innom

Stor klem fra INFINITY-jentene


Stem på oss til Publikumsprisen ved Lagunen Awards HER

Besøk våre webshops
INFINITY · INFINITY Horisont