Antrekk

En nydelig nyhet fra Samsøe Samsøe

N E W I N 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Selv om butikkene våre bugner av januarsalg akkurat nå, har vi i tillegg noen rålekre nyheter!! Denne kjolen er en av dem, og vi er helt forelsket. Så klassisk, feminin, og flatterende! Vi eelsker det vakre blomstermønsteret – helt perfekt til alle årstider. Om våren og sommeren bruker vi gjerne denne sammen med noen fine hæler, og til høsten og tidlig vår blir nok denne knallfin med sort strømpebukse og skinnjakke. Vi er så glad i kontrast mellom det feminine og det røffe, så vi gleder oss til å bruke den sammen med en skinnjakke! Ellers har vi også nyheter fra storfavoritten MBYM i butikk, og flere nyheter kommer fortløpende. Vi oppdaterer selvfølgelig både blogg og Facebook-siden vår når alt kommer!

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kjole: Samsøe Samsøe Bette ls Dress Petit Fleur, 1500kr

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Knallfin, ikke sant? Denne lekkerbisken finner du hos både INFINITY Lagunen og INFINITY Horisont!

Stor klem fra INFINITY-jentene


Stem på oss til Publikumsprisen ved Lagunen Awards HER

Besøk våre webshops
INFINITY · INFINITY Horisont