Salg

JANUARSALGET ER I GANG

 JANUARSALG

Vi starter året med et smell, og kicker igang tidenes januarsalg i dag!! Du finner nå en STOR mengde varer på -20 – 50% rabatt i alle våre butikker!! Det aller meste er på salg, så her kan du sikre deg årets beste kupp  Som kjent går de beste godbitene først, så her gjelder det å være rask! Her er noen av våre salgsfavoritter..

I tillegg får du ALLE jakker fra storfavoritten G-LAB til -20% i alle våre butikker!!! Du finner de på nett HER.

..ikke nok med det, du får også den ultimate høst- og vinterjakken til halv pris Denne suprelekre jakken fra JOTT er vendbar, og er like fin på begge sider Jakken er god og varm med 90% dun og 10% fjær, og vanntett på den glatte siden! Helt genialt, eller hva? Shop salget i alle våre butikker, og på infinityshop.no!

Hjertelig velkommen, og HAPPY SHOPPING