Infinity Lagunen

GODT NYTTÅR + Julekalenderens siste vinner

 

Kjære venner, kunder og lesere. Vi vil ønske dere et fantastisk nyttår, og takke så mye for at dere har fulgt oss i 2017! FOR et år det har vært. Vi har flyttet sentrumsbutikken vår inn på Galleriet, som har vært SÅ vanvittig gøy for både oss og dere kunder som titter innom. Vi har gjort DAY Horisont om til INFINITY, og ikke minst har vi flyttet butikken vår på Lagunen inn i DOBBELT så store lokaler. I tillegg har vi vunnet Publikumsprisen ved Lagunen Awards, kommet på 2. plass i kåringen av årets byFAVORITT, og ikke minst; Vunnet Bergens BESTE bedrift på sosiale medier ved Digitaldagen!!! Vi kan nesten ikke tro at alle disse fantastiske tingene har skjedd det siste året.. Det er ikke tvil om at knallhardt arbeid ligger bak, men hvert eneste sekund har vært verdt det. Nå kan vi nesten ikke vente med å ta fatt på et nytt og spennende år! Vi vil takke hver og en av dere så mye for all støtten og kjærligheten dere gir oss, og for at dere stadig titter innom butikkene våre. Vi er evig takknemlig!! Før vi runder av, gjenstår det å annonsere vinneren av årets siste luke i julekalenderen.. Noen som er spente?!

And the winner is..

MALIN UNNELAND

Gratulerer såå mye med din fantastiske nye jakke fra UBER!!! Og tusen takk til alle som har vært med i julekalenderen vår, vi gleder oss allerede til neste års kalender. Nå gjenstår det bare å takke for det gamle, og ønske dere en uforglemmelig kveld, og selvfølgelig GODT NYTTÅR!! Masse kjærlighet fra INFINITY-jentene