Antrekk

Årsoppsummering: Anita

Neste INFINITY-jente ut i vår romjulsspesial er vår kjære Anita! En rådyktig, energisk, snill og sprudlende dame som alltid får oss til å smile!! Og ikke minst – en helt rå stil. Vi blir alltid inspirert av å se de fine antrekkene hun setter sammen fra INFINITY-butikkene!! I dag deler hun blant annet sine høydepunkter, sine favorittbilder fra året som har gått, hennes beste kjøp, og hvordan hun skal starte det nye året.. Vi hopper rett til første spørsmål!

. . .

Først og fremst – hva er planene dine for romjulen?
Være på Geilo og stå på ski, spise god mat og kose meg med familie og venner.

ANITAS ÅRSOPPSUMMERING

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Dette var mest stas i 2017
Det skjedde mye spennende på jobben i 2017. Vi flyttet INFINITY Sentrum inn på Galleriet, vi gjorde Day Horisont om til INFINITY og vi flyttet INFINITY på Lagunen til et større og bedre lokale. Det har vært mye jobb, men veldig vellykkede grep☺

Mitt beste kjøp i 2017
Kanskje min nye Marchmann-jakke, det er et nytt merke fra Bergen, som lager perfekte jakker for vestlands vær. 100% vanntett, vindtett og kul i fasongen. Jeg har kjøpt den i en nydelig grønn farge, elsker den! Sjekk den ut HER!

Et kundemøte jeg husker spesielt godt
I år må det være bestevenninnen min, som bestilte en By Malina brudekjole gjennom oss☺ Vi fører i utgangspunktet ikke By Malinas brudekolleksjon, men vi har mange nydelige kjoler fra de, som du kan se HER

Beste film eller serie jeg så
Det må være Jul i Blodfjell, den koste vi oss med alle sammen i familien. Fantastisk gjeng!!

Favorittplagg
Marchmann jakken min☺ Du finner den HER!

Råeste kulturopplevelse
Kanskje å gå i Brooklyn en hel dag og følge Notorious B.I.G sine fotspor, det er favoritt musikeren til sønnen min, William. Masse kul gatekunst med han som motiv, og gøy å være i miljøet han vokste opp i.

Beste reise?
Uten tvil, en uke på seil ferie med en catamaran i Kroatia. For en fantastisk måte å feriere på.

Stilen jeg kjørte mest
Hullet jeans og sweat shirt

Et favoritt-mobilbilde og hvorfor
Fra seilferien. Vekker fantastiske minner

Dette gleder jeg meg til i 2018
Først og fremst å reise til Cape Town den 9 januar for å feire 50 års dagen til en god venninne. Hun er fra Sør-Afrika og har laget et fantastisk opplegg for oss! Ellers gleder jeg meg alltid til å ta fatt på et nytt jobb år. 2018 blir nok et spennende år for oss☺ Følg med☺

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Tusen takk for praten, Anita! Titt gjerne innom igjen i morgen for å lese neste INFINITY-jente ut sin årsoppsummering, og ha en nydelig kveld