Nyheter

Årsoppsummering: Ann-Kristin

Hei kjære dere, og good torsdag! Selv om vi kanskje ikke holder helt kontroll på akkurat hvilken dag det er midt i romjulen, hihi. Det må være lov! I dag vil vi ihvertfall by på nok en årsoppsummering med dere – denne gangen med vår alles kjæres solstråle, Ann-Kristin! Hun er som dere vet butikksjef for INFINITY Horisont, og hun er en av de råeste, mest kreative og blideste damene vi vet om. Vi er såå heldige som har Ann-Kristin med oss på laget, og vi gleder oss til å lese om hennes høydepunkter i året som har gått. Vi kjører i gang med første spørsmål

. . .

Først og fremst – hva er planene dine for romjulen?
Da skal jeg lade batteriene.. Nyte dagene med familien!! Så skal jeg jobbe litt også, møte alle de hyggelige kundene som kikker innom Infinity Horisont disse dagene:-)

ANN-KRISTINS ÅRSOPPSUMMERING

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Dette var mest stas i 2017:
Nei hva var mest stas.. Hele INFINITY-reisen 2017, ikke en dag har vært kjedelig!! Her har vi en fantastisk gjeng og utrolig hyggelige kunder som gjør våre dager helt super!!

Mitt beste kjøp i 2017:
Marchmann-jakken min, den elsker jeg. Den kan jeg bruke uansett vær!! Den er varm og god, vanntett og vindtett. Alt jeg trenger og akkurat hva jeg vil ha!! I tillegg er jeg veldig glad i min Calvin Klein (Sculpted) Jeans, denne har super stretch, god passform og lommene er helt perfekt plassert;-)

Ett kundemøte jeg husker spesielt godt:
Jeg har et fantastisk hyggelig søskenpar som elsker butikken vår!! Når de er samlet er Jordbærpikene og INFINITY på Horisont fast innslag og de kan bruke mange timer i butikken vår!! De kikker, prøver og vi serverer kaffe! Dette er fantastisk hyggelige damer som vi etter hvert har blitt godt kjent med og hvert eneste møte med disse to er et kundemøte jeg husker spesielt godt!! Jeg vet de følger oss så jeg sier like godt «DERE ER FANTASTISK DAMER, godt nytt år ;-)»

Beste film eller serie jeg så:
Jeg må innrømme at hjemme hos meg er tv`en nesten aldri på og ser jeg en film husker jeg ihvertfall ikke hva den heter.. Slapper mye heller av med et inspirerende blad jeg;-)

Favorittplagg:
Skinnbuksen min fra Samsøe Samsøe har vært en favoritt over flere år. Utrolig behagelig og en sikker vinner uansett anledning!

Beste reise:
Det må bli ferien i sommer til Italia. Vi leide et stort hus på landet sammen med gode venner. Startet hver eneste dag med en tur til bakeren og pastamannen før vi brukte resten av dagene ved bassenget og på deilige små kafeer og restauranter. PERFEKT! Italia er ett fantastisk reisemål!

Stilen jeg kjørte mest:
Det er klart at når en jobber i en butikk med så mye inspirasjon og nydelige varer endrer stilen seg stadig, men den avslappete stilen med sneakers, gjerne fra Jim Rickey, jeans og en deilig silkebluse henger ved meg;-)

Favorittmobilbilde:
Det må bli dette utsiktsbildet fra bassengkanten i Italia i sommer. Jeg er tilbake ved bassengkanten hver gang jeg ser bildet, skulle gjerne sittet her for alltid å bare nytt utsikten og tatt en liten dukkert innimellom!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Tusen takk for praten, Ann-Kristin! Titt gjerne innom igjen i morgen for å lese neste INFINITY-jente ut sin årsoppsummering, og ha en nydelig kveld♥