Jul

Årsoppsummering: Wibeke

Nestemann ut i vår romjulsspesial er vår kjære Wibeke! Superkvinnen vår kan se tilbake på et helt fantastisk suksessfullt år, og i dette innlegget deler hun noen av årets absolutte høydepunkter med dere. Enjoy

. . .

Først og fremst – hva er planene dine for romjulen?
Vi reiser på hytten i romjulen, vi har ikke stått på ski siden vinteren i fjor, så både vi voksne og barna gleder oss stort!

WIBEKES ÅRSOPPSUMMERING

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Dette var mest stas i 2017:
INFINITY har blomstret i 2017. Med priser som publikumsprisen på Lagunen, 2. plass i Bergen Sentrum sin kåring for årets ByFavoritt, og  1. plass i kåringen av Bergens beste bedrift på sosiale medier på Digitaldagen, er vi SVÆRT stolt av ! Flytting av butikken i sentrum er også veldig bra, og ny stor butikk på Lagunen er vidunderlig. Kort oppsummert – ydmyk og stolt!

Mitt beste kjøp i 2017:
Min nye UBER-jakke har blitt veldig mye brukt. Elsker jakken – praktisk – varm – vanntett og klassisk. Snopte meg også ny veske på ferie i London….. LOVE!!

Beste film eller serie jeg så:
Ser alt for lite på tv og nett… Men var på kino og så Lion. En fantastisk film som er basert på en sann historie.. Jeg gren og gren…

Favorittplagg:
Calvin klein-college genseren min (Den finner du HER)!

Råeste kulturopplevelse:
Var akkurat på konsert med Beth Hart på verftet – Rå dame – rå musikk –og en livshistorie det burde være skrevet bok om! Jeg ble fan.

Beste reise?
Turen til Nordreisa i juni, med et vennepar. Vi bodde hjemme hos foreldrene Gunn og Harry, og ble vartet opp hele døgnet. Vidunderlig hjemmelaget mat – uttaligge turer på fjellet, fiske – midnattsol – kaffeslaberas – kan det bli bedre??

Stilen jeg kjørte mest:
Bukse med en digg genser. Gjerne college, med sneakers og aller helst såpass kaldt at jeg kan bruke lue.. ☺

Et favoritt-mobilbilde og hvorfor:
Åh, det var gøy å se gjennom alle bildene 😉 Det er mange favoritter, jeg elsker å ha folk rundt meg, og ha besøk. På hytten på Voss eller Os, vi har hatt konfirmasjon hjemme, 17. Mai med venner og familie, feiriebilder etc. Men favoritten må nok bli dette fra Nordreisa. Her er vi på toppen av Storsteet, 1024 meter over havet! En helt fantastisk tur. Eneste som manglet var vår eldste sønn, som måtte være i Bergen for å jobbe..

Dette gleder jeg meg til i 2018:
Nytt år, nye muligheter! Skal fortsette å trene på Aktiv 365 – butikkene er etablert på de sentrene vi vil være på; Lagunen – Galleriet og Horisont, og alle i familien er frisk og rask. Har skikkelig tro på 2018 – og gleder meg. Begynner forresten året med tur til Sør-Afrika. Anita og meg har en felles venninne – Yolandi – som skal feire bursdagen sin der, og vi + en hel gjeng fra Os er med! Lover dere reisebrev, tror det blir HELT rått!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Tusen takk for praten, Wibeke! Vi gleder oss sååå mye til reisebrev fra Sør-Afrika!! Titt gjerne innom igjen i morgen for å lese neste INFINITY-jente ut sin årsoppsummering, og ha en nydelig kveld