INFINITY Galleriet Jul

Årsoppsummering: Anna

I år som i fjor byr vi på en aldri så liten romjulsspesial her på bloggen! I denne spalten vil du bli bedre kjent med INFINITY-jentene, og vi tar et blikk tilbake på året som har gått. Først ut er vår kjære Anna, som heeeldigvis for oss vendte snuten tilbake til Bergen i år, og tredde inn i rollen som butikkleder for INFINITY Galleriet! Vi er så vanvittig heldige som har denne sprudlende, rådyktige og herlige jenten med oss på laget. La oss starte med første spørsmål!

. . .

Først og fremst – hva er planene dine for romjulen?
I romjulen skal jeg først og fremst slappe av. Jeg skal kose meg med god mat, gode venner og selvsagt familie. Også blir det såklart litt jobbing. Vi er jo tross alt åpen fra 27-30 desember 😉 Hovedmålet er å få masse ny energi til det kommende året, som kommer til å by på sååå mye spennende!

ANNAS ÅRSOPPSUMMERING

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Dette var mest stas i 2017:
2017 har i sin helhet vært et spennende og innholdsrikt år for meg, med mye forandring. Med salg av leilighet i Oslo, kjøp av leilighet i Bergen, flytting og sist men ikke minst oppstart i denne fantastiske jobben, tror jeg hele den nye hverdagen min må kategoriseres som mest stas. Å gå fra å være student i Oslo til å være i fulltidsjobb i Bergen, har vært en stor – men fantastisk – endring! Ellers må jeg nesten nevne ferien jeg hadde til New York med min samboer, som et av høydepunktene i år.

Mitt beste kjøp i 2017:
Aiaiai, det går jo nesten ikke an å svare på. Når man jobber i en butikk med sååå fine varer som INFINITY, så går det desverre (heldigvis) litt vel mye penger til klær, sko og annet dill. Men hvis jeg skal velge de absolutte favorittene jeg kommer på i farten, må det nok være noen supre skoletter fra Twist and Tango, en herlig skinnbukse fra Dante 6, og ikke minst den fantastiske parkasen fra G-lab.

Skoene er passe høy, passe spiss, og HELT fantastisk på foten. Skinnbuksen jeg kjøpte er en cropped (kort) modell, som ligger smalt over hoftene og ned til knærne, før den går ut i sleng nederst. Som du kanskje skjønner – er den helt RÅ! Jakken kan du sjekke ut HER, den snakker for seg selv. En nydelig parkas, med fin fasong, som er supervarm, i tillegg til å være både vind- og vanntett. Noe som dessverre er en nødvendighet i Bergen…

Eller burde jeg kanskje si leiligheten meg og min samboer kjøpte i vår? Hehe.. lenge leve materialismen.

Et kundemøte jeg husker spesielt godt:
Jeg er så heldig i denne jobben, at jeg får møte en hel haug med fantastiske mennesker. Jeg har så mange gode oppleverlser med kunder, at det er vanskelig å vite hvor man skal starte. Men jeg husker spesielt godt en kunde som var innom for et par måneder siden. Hun trengte virkelig en oppgradering av garderoben sin (hennes ord altså, ikke en bedømming jeg tok;)), men likte svært dårlig å handle klær, ettersom hun aldri klarte å finne noe. Vi jobbet lenge med å finne både fine og komfortable klær, og da hun til slutt endte opp med en stoor bunke med nyheter, var hun så fornøyd, glad og ikke minst takknemmelig at det varmet meg langt inn i hjerteroten. Ellers er det alltid kjekt med kunder som uttrykker sin takknemlighet, og damene som for et par dager siden brukte noen minutter av sin egen tid på å kontakte meg for å rose mine kolleger på Lagunen langt opp i skyene, gav meg et stort smil om munnen resten av den dagen!

Beste film eller serie jeg så:
Jeg ser svært lite på både film og serier, og husker hvertfall aldri navnene på dem, så her er jeg i grunnen ganske blank.

Favorittplagg:
Her må jeg nesten speile svaret mitt fra spørsmål om beste kjøp. Men hvis ytterjakke og sko kanskje ikke regnes som plagg, så vil den fantastiske skinnbuksen trone på toppen. Jeg elsker denne buksen, og bruker den så mye at det kanskje blir litt for mye. Men det tåler vi vel, når den er så kul som den er 😉

Råeste kulturopplevelse:
Usikker på om dette kan kalles en kulturopplevelse, men å gå preikestolen i sommer, var hvertfall noe nytt og gøy for meg. Med min ekstreme høydeskrekk, turte jeg imidlertid ikke å gå utover for å ta det obligatoriske preikestolen-bildet, så jeg tok til takke med bilde av en gjeng fremmede turister som poserte. Haha!

Ellers var nok besøket på 9/11 memorial museum i New York, den sterkeste kulturopplevelsen i år.

Beste reise?
Tror nok New York-turen trumfer her også. Men festival i budapest var også en fantastisk opplevelse!

Stilen jeg kjørte mest:
Det må nok være skinnbukse, skoletter og en litt lang bluse. Mens blusen på vinterhalvåret gjerne er byttet ut med en oversized strikkegenser.

Et favoritt-mobilbilde og hvorfor: 
Det tror jeg må bli dette bildet, hvor jeg akkurat er gått ut døren i Oslo-leiligheten for siste gang, bare en uke før jeg steppet inn som butikksjef på INFINITY galleriet. Et bilde som på mange måter skiller mine to veldig ulike hverdager i første og andre halvdel av 2017. Avslutningen på en fin tid i oslo, og starten på nye eventyr i Bergen 🙂

Dette gleder jeg meg til i 2018:
Jobbmessig skal det skje sååå mye spennende i 2018, som jeg gleder meg masse til å kunne dele med dere!! Men jeg må nok holde dere på pinebenken en liten stund til. Ellers gleder jeg meg først og fremst til mange herlige helger på Geilo i vintermånedene, hvor skiturer, kakao og god mat står øverst på agendaen.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Tusen takk for praten, Anna! Titt gjerne innom igjen i morgen for å lese neste INFINITY-jente ut sin årsoppsummering, og ha en nydelig kveld