INFINITY Galleriet Infinity Horisont Infinity Lagunen

GOD JUL

· · · · ·

Da var endelig den store dagen her!! Vi vil ønske alle våre kunder og følgere en vidunderlig og uforglemmelig julefeiring i dag. Vi håper dere nyter hvert eneste sekund!! Vi vil også takke dere alle for at dere har gjort desember KNALLGØY for oss. Det har vært så vanvittig kjekt å se det store engasjementet rundt julekalenderen vår, og vi har storkost oss i butikkene med å hjelpe dere med årets julegaver, og med å finne årets juleantrekk. Vi vil minne om vårt lille juleønske, som er din stemme til Publikumsprisen ved Lagunen Awards! Du kan stemme HER, og dersom du avlegger en stemme er du automatisk med i trekningen om en splitter ny Apple Watch. Nå skal vi logge av sosiale medier for resten av dagen, ha en fantastisk julefeiring alle sammen!

Stor klem og masse kjærlighet fra hele INFINITY-gjengen